Jordvarme

Med jordvarme hentes energien til huset lige uden for døren. Jordvarme fungerer sådan at energien til jordvarmepumpen kommer fra den oplagrede solenergi i jorden, som hentes fra nedgravede jordvarmeslanger. På denne måde får du varme og varmt vand. Når man vælger jordvarme har man den helt klare fordel at kun 1/3 af det samlede energiforbrug til husets opvarmning er påvirket af afgifter og konjekturer, fordi resten af energien kommer fra naturen.
En jordvarmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger, industri, institutioner med flere.
Varmen fra en jordvarmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50% på varmeregningen.
Besparelsen med en jordvarmepumpe afhænger af din nuværende varmeinstallation, men har du fx et gammelt oliefyr kan der opnås store besparelser ved at skifte til jordvarme. Få en snak med os hvor vi gennemgå din nuværende varmeløsning, så får du råd og vejledning, samt et overblik over din mulige besparelse.

Hvordan fungerer en jordvarmepumpe?

Varmepumpen henter energien fra jorden. Derfor skal du have en grund til rådighed, hvor jordvarmeslangerne kan nedgraves. En jordvarmepumpe leverer varme og brugsvand og en stor del af energien kommer fra naturen. Derfor kan du spare på varmeregningen.

Derfor skal du vælge jordvarme

  • Mindre påvirkning af afgifter
  • Kort tilbagebetalingsperiode, typisk 7-10 år
  • CO2-neutral
  • Intet arbejde med at fyrer!
  • Billig varme