Naturvarme og varmepumpe på Lolland og Nykøbing Falster

Installation af naturvarme og varmepumpe ved bl.a. Nykøbing Falster, Lolland, Sjælland og Fyn

Søsterselskab Rex Naturvarme

Mangler du hjælp til installation af din varmepumpe eller naturvarme? Vi kommer ud til bl.a. Nykøbing Falster, Lolland og resten af Fyn og Sjælland.

Rex Naturvarme Aps er en af Danmarks største leverandører af Naturvarmeanlæg med over 800 monteringer årligt og tilbyder markedets største sortiment af varmepumper fra svenske IVT der er Europas største producent af varmepumper.

Rex Naturvarme har gennem sit mangeårige sammenarbejde med Seas-Nve opbygget en stor ekspertise indenfor varmepumper og servicere i dag ca. 5000 anlæg.

Rex Naturvarme leverer og monterer på Sjælland og øerne, vi tilbyder alt indenfor varmepumpe montering, servicering samt lovpligtige eftersyn, og tilbyder total entrepriser på levering af Naturvarmeanlæg.

Rex Naturvarme beskæftiger i dag ca. 15 mand med montering og servicering af varmepumper og råder over elektrikere, vvs montører samt kølemontører, som er specielt uddannet til at servicere IVT´s varmepumper.

Læs mere her

Jordvarme

Med jordvarme hentes energien til huset lige uden for døren. Jordvarme fungerer sådan at energien til jordvarmepumpen kommer fra den oplagrede solenergi i jorden, som hentes fra nedgravede jordvarmeslanger. På denne måde får du varme og varmt vand. Når man vælger jordvarme har man den helt klare fordel at kun 1/3 af det samlede energiforbrug til husets opvarmning er påvirket af afgifter og konjekturer, fordi resten af energien kommer fra naturen.

En jordvarmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger, industri, institutioner med flere.

Varmen fra en jordvarmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50% på varmeregningen.

Besparelsen med en jordvarmepumpe afhænger af din nuværende varmeinstallation, men har du fx et gammelt oliefyr kan der opnås store besparelser ved at skifte til jordvarme. Få en snak med os hvor vi gennemgå din nuværende varmeløsning, så får du råd og vejledning, samt et overblik over din mulige besparelse.

Hvordan fungerer en jordvarmepumpe?
Varmepumpen henter energien fra jorden. Derfor skal du have en grund til rådighed, hvor jordvarmeslangerne kan nedgraves. En jordvarmepumpe leverer varme og brugsvand og en stor del af energien kommer fra naturen. Derfor kan du spare på varmeregningen.

Derfor skal du vælge jordvarme

 • Mindre påvirkning af afgifter
 • Kort tilbagebetalingsperiode, typisk 7-10 år
 • CO2-neutral
 • Intet arbejde med at fyrer!
 • Billig varme

Luft til vand

En Luft til vand varmepumper sænker dine varmeomkostninger betydeligt. Men der er mange gode grunde til at skifte til en luft til vand varmepumpe. Fx. forbedrer luft til vand varmepumpen boligens energimærkning, som dermed øger værdien og minimere liggetiden ved boligsalg.

En Luft til vand varmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger, industri, institutioner med flere.

Varmen fra en jordvarmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50% på varmeregningen.

Luft til vand varmepumper, er så effektive at de med sikkerhed vil give besparelser på din varmeregning. Hvor stor besparelsen bliver, afhænger bl.a af din nuværende varmeinstallation og din boligs stand. Luft til vand varmepumpen drives af el yder typisk 4 kWh varme for hver 1 kWh, den bruger. Derfor kan man groft sagt dividere elprisen med 4. Få en snak med os hvor vi gennemgår din nuværende varmeinstallation, så får du et sikkert overblik over dine besparelser.

Derfor skal du vælge luft til vand varmepumpen

 • Markedets højeste ydelse (COP-værdi op til 5,1)
 • Kort tilbagebetalingsperiode, typisk 5-8 år
 • Kan kombineres med solceller, solvarme og gasfyr
 • CO2 neutral
 • Intet arbejde med at fyrer!
 • Støjsvag varmepumper
 • Billig varme!

Luft til luft

Luft til luft varmpumper får energien fra den omgivne luft, som solen har opvarmet. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Luft til luft varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

En luft til luft varmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger og sommerhuse. En varmepumpe kan varme om vinteren og køle om sommeren. Varmen fra en luft til luft varmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50% på varmeregningen.

Derfor skal du vælge en Luft til luft varmepumpe

 • Ideel til sommerhuse eller elopvarmede huse
 • Mulighed for styring via din smartphone eller tablet
 • Kan halvere varmeregningen i et elopvarmet hus
 • Udviklet til det nordiske klima


Kontakt os for tilbud på varmepumpe på Lolland og Nykøbing Falster

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til installation af din varmepumpe eller naturvarme på Lolland og Nykøbing Falster. Så kan vi gennemgå mulighederne, og vi vil blandt andet give råd og vejledning.
Ring til os på: (+45) 54 70 20 10 eller skriv til os på: kontakt@lfvvs.dk